CHP’li Süleyman Servet Sazak etki ajanı Osman Kavala ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alınca “Osman Kavala’yı ideolojik olarak kendimden farklı görürüm. Bu günden itibaren Osman kardeşimdir, adalet bu kararı verenlere haramdır” mesajı paylaşmış…

          Osman Kavala’yı kardeşi ilan ettiğine göre artık ona Süleyman Kavala diye seslenmek en doğru olanıdır.

          Süleyman Kavala ideolojik olarak kardeşi Osman Kavala’dan farklı biri değildir. Süleyman Kavala 2014 yılından itibaren (Bu bilinen) CHP’ye oy veren birisidir. O yüzden ideolojik olarak yaklaşık 8 yıldır Osman Kavala ile aynı çizgidedir.

          Osman Kavala’nın temel misyonu biliyorsunuz PKK merkezli unsurlar adına etki ajanlığı yapmasıdır. Vakıf, dernek çalışmaları, konferanslar, toplantılar, gazete, dergi, televizyon propagandaları, diyalogları, ilişkileri hep bunun için şekillenmiştir. Osman Kavala gerçekten gönül adamıdır. Ama gönlünü hep PKK, YPG, PYD, DHKP-C, FETÖ gibi unsurlara kaptırmıştır. Bu terör örgütlerinin sözcülerine, siyasi bağlarına bakın bakalım Osman Kavala’ya sahip çıkmayan var mıdır?

          Rusya'nın başkenti Moskova’da 2017 yılının 15 Şubat tarihinde düzenlenen “Birleşik Kürt Konferansı'na” katıldığında da, 2014 yılının 10 – 11 Aralık tarihinde düzenlenen Brüksel’de gerçekleşen “Ortadoğu’da Kaos ve Kriz, Yeni Bölgesel Düzen ve Kürtler” konulu konferansa katıldığında da sağında solunda hep HDP’liler, PKK’lılar, YPG’liler, PYD’liler ve CIA ajanları vardı. Bu konferanslarda Osman Kavala’nın ABD’nin derin devlet adamı Michael Gunter ile moderatörlük yapması da ilişkileri açısından önemli bir delildir. Bu toplantılara teröristbaşı Öcalan da mesaj göndermiştir.

          Bu terör örgütlerinin bölgemizde dört parçalı Kürdistan diye tarif ettikleri ve yıllardır Türkiye’den, İran’dan, Suriye’den, Irak’tan toprak parçası alarak bu parçaları birleştirmeye çalıştığı hedefleri bilinirken, bu Osman Kavala’nın da aynı hedef doğrultusunda bölücülere teşrifatçılık yapması alenen ortadadır.

Süleyman Kavala’nın kardeşi Osman Kavala’nın misyonu işte budur.

          CHP’nin başında “YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum” diyen bir Kemal Kılıçdaroğlu varken, “Sınırımızda başkası olacağına PYD olsun” diyen CHP Genel Başkan yardımcıları varken, “PYD terör örgütü mü değil mi bilmiyoruz” diyen CHP Genel Sekreteri varken, CHP’ye oy veren Süleyman Kavala bal gibi de Osman Kavala ile ideolojik olarak aynı çizgidedir.

          Her türlü terör örgütüyle irtibatlı olan Osman Kavala’nın Gezi olaylarındaki rolünden dolayı ceza alması kimi, niçin şaşırtmaktadır?

          Sözde ağaç, çevre duyarlılığıyla başlayan daha sonra işyerlerine, devlet kurumlarına, polislere saldırıya dönüşen, Türk bayrağı yakılan ve alenen terör eylemine dönüşen Gezi olaylarındaki Osman Kavala’nın rolü kimden yana olmuştur?

Süleyman Kavala buna istersen sen cevap ver…

Osman Kavala’nın olduğu yerde Türkiye Cumhuriyeti’nin safında olunabilir mi?

Yoksa sürekli toplantılarda, konferanslarda beraber olduğu terör örgütlerinin mi safındadır?

          Teröristbaşı Öcalan’ın “Kavala’ya sevgilerimi iletin” dediği Osman Kavala ve teröristbaşı Öcalan’a Sırrı Süreyya Önder aracılığıyla selam gönderen Osman Kavala sana hangi ideolojik bağdan kardeş olmuştur?

          Süleyman Kavala, MHP ve Lideri Devlet Bahçeli’ye olan nefretin, kinin, öfken senin partini CHP, Osman Kavala’yı da kardeşin yapacak noktaya getirdiyse sana bu saatten sonra söylenecek her söz israftır.

          Belki de Osman Kavala’yı kardeşin ilan ederek “En mülayim kuzenimiz Osman Kavala” diyen Meral Akşener’in gözüne girmeye ve milletvekilliği kapmaya çalışıyorsun.

          Ne yaparsan yap, bir zamanlar MHP içinde bulunmuş, sonradan kara leke haline gelmiş birisin.

          Şehidimiz Gün Sazak’ın katili olan sol terör örgütlerinin siyasi uzantılarına yağdanlık haline gelmiş bir yüzkarasısın. Şimdi hepsi seni alkışlıyor, senin nasıl demokrat, özgürlükçü olduğuna dair övgüler sıralıyorlar.

          Süleyman Kavala babanı şehit eden terör örgütlerine sor bakalım Gün Sazak’ın mı, yoksa Osman Kavala’nın mı çizgisindeler?

          Baban Gün Sazak’ı şehit edenler Osman Kavala’nın özgürlüğü için yırtındılarsa, şimdi de aldığı mahkûmiyet için tepiniyorlarsa sen ne hale geldiğini fark edemiyor musun?

          Osman Kavala’yı kardeş ilan eden Süleyman Kavala ne zaman Süleyman Demirtaş olmak için açıklama yapacaktır.

          Süleyman Kavala, terörist Demirtaş’a da sahip çıkarsan işte o zaman Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Meral Akşener’in gözüne tam girmiş olursun. Belki de seni Cumhurbaşkanı adayı yaparlar. Belli mi olur?

Ha gayret Süleyman Kavala güzel bir çıkış yaptın. Çizgisini bozma…