Sergen Yalçın'dan istifa açıklaması geldi! Dünkü Beşiktaş Giresunspor maçı sonrası tecrübeli teknik adam sorulara cevap verdi. Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın geleceği tartışılıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın istifasını sunmak için Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşeceği iddiaları arttı. Bugün de Sergen Yalçın istifa mı etti? sorusu yoğun olarak araştırılıyor

SERGEN YALÇIN İSTİFA EDECEK İDDİALARI GÜÇLENDİ!

2020-2021 senesinin şampiyonu Beşiktaş bu sezon istenen performansı gösteremedi. Beşiktaş, en son dün Giresunspor'a 4-0 yenildi.  Konuya ilişkin Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşecek olan teknik direktör Sergen Yalçın'ın, istifasını sunacağı iddiaları güçlendi. 

Sergen Yalçın

SERGEN YALÇIN İSTİFA MI EDECEK? AÇIKLAMA GELDİ

Dünkü ağır Giresunspor yenilgisinin ardından basın toplantısında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın şu sözleri söyledi:  "Burası bizim camiamız. Kendi adıma konuşuyorum. Camiaya çok zarar vermek istemiyorum. Muhtemelen yarın başkanla oturup bir değerlendirme yapacağız. İyi bir gidişat değil. Üzülüyoruz ama futbolda böyle şeyler var."

SERGEN YALÇIN'DAN İSTİFA SORUSUNA CEVAP

Basın toplantısında kendisine yöneltilen "Gündeminizde istifa var mı?" sorusuna Sergen Yalçın "Başkanla oturup durum değerlendirmesi yapacağız" yanıtını verdi. 

AHMET NUR ÇEBİ SERGEN YALÇIN HAKKINDA NE DEDİ?

Başkan Ahmet Nur Çebi, 4-0 kaybedilen maç sonrası Sergen Yalçın'ın durumuyla ilgili şunları söyledi:

Sergen Yalçın'ı dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız. Eğer haklı gerekçeleri varsa, söyleyecek bir şeyimiz yok. Ayağa kalkıp yolumuza devam edecek bir anlayış görebilirsem ben onunla yola devam etmeyi tercih ederim. B planını bu saate kadar düşünmedik. Bu tür şeyler olağanüstü durumlardır, olağanüstü durumlarda olağanüstü kararlar alınabilir.

İKİ ADAY: ŞENOL GÜNEŞ VE MEHMET ÖZDİLEK

Yalçın ile yolların ayrılması durumunda teknik direktörlük için en kuvvetli adayın, Beşiktaş’ın bir başka efsanesi Mehmet Özdilek olduğu belirtildi.

‘Şifo’ lakaplı Özdilek, son olarak görev yaptığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan 30 Kasım 2020’de ayrılmıştı.

İkinci aday, 2015-2019 yılları arasında Beşiktaş’ı çalıştırıp 2 şampiyonluk kazandıran Şenol Güneş. 2.5 yıl süren A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevinden 10 Eylül’de ayrılan Güneş, halen boşta.

 

 

Editör: Haber Merkezi