Takımların iddiasının kalmadığı maçlarda, futbol kalitesi normalin altında kalıyor. Bu da doğal. Hiçbir futbolcu iddianın olmadığı ortamda, son maçta sakatlanıp da tatile gitmek istemez. Antalyaspor’un 15 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirme hedefinin dışında dün akşamki maç, sanki herkese zül geliyordu. Sezona futbolcu olarak başlayıp teknik adam olarak tamamlayan Nuri Şahin Antalyalıların gönlünde taht kurmuş. Domenec Torrent ise kepengi indirmek üzere bekleyen esnaf gibi. 12 Haziran genel kurulu sonrası için hiç ümidi yok olacak ki, son maçta Galatasaray’a yakışan bir sezon kapanışı olsun havasından çok uzaktaydı.

Bu sezon takımın lokomotifi olan Kerem Aktürkoğlu’nun kulübeye çekilmesi, Galatasaray’ı sahada tamamen etkisizleştirdi. Merkezden gollük pozisyon üretecek kanatlara, bir türlü aktarılamayan toplar nedeniyle gol pozisyonuna giremeyen sarı kırmızıların rakip kaleyi bulan ilk isabetli vuruşu 78. dakikada geldi. O da skoru eşitledi. 10 dakika önce 35’lik Gomis ile Babel’in yerine oyuna giren Kerem ve Mostafa Mohamed golü atan ve attıran ikili oldu.

Ev sahibinin ilk yarının son dakikasında gelen golü ise tamamen Haji Wright’ in bireysel çabası sonucunda Alassane Ndao’nun dokunuşu ile oldu. İlk yarıda varlık gösteremeyen sarı kırmızılılar da, gençlerin girmesiyle önde biraz hareket kazandı. O da ancak bir puan için yeterli oldu.

Bu sezon yönettiği maçlarla ismini duyuran Yasin Kol, her maçında olduğu gibi büyük hata yapmadı. Ama halen sahada ayaklarının üzerine tam basamıyor.