Sihirli Annem dizisi Exxen'de 30. bölümüne kadar yayınlandı. Dizinin son bölümünün ardından veda edeceği açıklandı. Diziseverler Sihirli Annem dizisi final mi yapıyor? Sihirli Annem dizisi neden final yapıyor? merak ediyor. İşte Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanan dizide son yaşanlar...

SİHİRLİ ANNEM NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Yıllar önce televizyonda çekilen ve özet bölümleri hâlâ TV’lerde en çok izlenen yapımlar arasına giren Sihirli Annem, Exxen platformunda yeni oyuncularla tekrardan çekilmişti. Büyük umutlarla ve geniş oyuncu kadrosuyla Exxen’de yayınlanan Sihirli Annem dizisi final yapacak.

TV100’deki habere göre; Exxen için Süreç Film'in hazırladığı Sihirli Annem'in 30. final bölümünün çekimleri tamamlandı. Sihirli Annem, 30. bölümünün ardından veda edecek.

SİHİRLİ ANNEM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çocuklarıyla "sıradan" bir hayat süren Sadık'ın hayatı, Betüş'le tanışmasının ardından hiç tahmin edemeyeceği şekilde değişir. Sadık ve çocukların bilmediği bir "sır" vardır. O da Betüş'ün hem insan, hem de bir peri olması. 2003’te çekilen Sihirli Annem'in yeni versiyonu olarak izleyicinin beğenisine sunulan dizi heyecan yaratmıştı…

Sihirli Annem, daha önce 2003’ten 2012’ye dek televizyon ekranlarında yayınlanmış, fantastik aile dizisi olarak büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Acun Ilıcalı da kurduğu Exxen platformunda Açelya Topaloğlu ile Emre Altuğ'un başrollerinde yer aldığı yeni Sihirli Annem dizisini izleyiciyle buluşturmuştu.

SİHİRLİ ANNEM OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncuları arasında Emre Altuğ, Açelya Topaloğlu, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Bülent Seyran, Çiçek Acar, Eylem Yıldız ve Hande Katipoğlu gibi deneyimli isimlerin dışında Cemre Demircan, Nisa Sofiya Aksongur ve Egemen Uysal gibi çocuk oyuncular yer aldı.

 

Editör: Haber Merkezi