Şile'de denize girmek isteyen vatandaşlar için son dakika açıklaması Şile Kaymakamlığı tarafından yapıldı. Vatandaşlar aramalarında Şile'de denize girmek yasak mı? Şile'de denize girmek neden yasak? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

ŞİLE'DE DENİZE GİRMEK YASAK MI?

Şile Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, iki kişinin cansız bedenine ulaşıldığı ilçede, denize girmek yasaklandı.

şile deniz

Şile Kaymakamlığı, ilçe sınırları içinde havanın rüzgarlı ve denizin dalgalı olması nedeniyle denize girmeyi yasakladı. Bölgedeki güvenlik tedbirleri de artırıldı.

DHA'da yer alan habere göre, Ayazma Plajı'nda 07.30 sıralarında serinlemek için denize giren 3 kişi dalgalara kapıldı. Bir süre sonra Suriyeli Muhammed El Ömer gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine, sahil güvenlik, arama kurtarma, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Boğulma tehlikesi geçiren Suriyeli cankurtaranlar tarafından denizden çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan Ömer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aynı plajda denize giren 2 kişi de dalgalara kapılarak kayboldu. Kayıp 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Kayıp olan bir kişinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Editör: Haber Merkezi