Son dönemin popüler şarkıcıları arasında yer alan Simge Sağın hasneye kaldırıldı. Hayralarını korkutan güzel şarkıcının neden hastanelik olduğunu araştılırken Miş Miş şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Simge Sağın'ın hayat hikayesi de merak edilenler arasında.

SİMGE SAĞIN HASTANELİK OLDU

ABD seyahati dönüşünde yolculuk sırasında rahatsızlanan Simge Sağın, uçakta yapılan ilk müdahalenin ardından apar topar hastaneye kaldırıldı.

Mide bulantısı ve kusma şikayetiyle tedavi altına alınan Simge Sağın'a koronavirüs şüphesiyle yapılan test negatif çıktı.

Ünlü şarkıcının havalimanında yediği yemek sebebiyle zehirlendiği belirtilirken kanındaki mikrobun azaltılmaya çalışıldığı öğrenildi.

SİMGE SAĞIN'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Simge Sağın'ın sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama ise şarkıcının doktoru Opr. Dr. Serdar Demiral'dan geldi.

Simge Sağın'ın tedaviye cevap verdiği belirten Opr. Dr. Serdar Demiral, "Hastamız Simge Sağın, yoğun bulantı- kusmaya bağlı dehidratasyon nedeniyle takip ve tedavi altındadır" şeklinde konuştu.

SİMGE SAĞIN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Simge Sağın 8 Ağustos 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur. Türk şarkıcı. 2010'ların başında yayımladığı şarkılarla Türk pop müziği sahnesinde yer almaya başlasa da asıl çıkışını 2015'te radyo ve televizyonlarda çok çalınarak liste başı olan "Miş Miş" şarkısı ile gerçekleştirdi. Simge, liseden sonra müzik eğitimi almak isteyince babasının teşvikiyle İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'na kaydoldu ve müzik eğitimi aldı.

Editör: Haber Merkezi