Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Kemal Kılıçdaroğlu’nu âdeta tenis topu gibi oynuyorlar. Meral Akşener, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu tüm ikiyüzlülüklerini Kemal Kılıçdaroğlu üzerinde deniyorlar. Bunun farkında olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bozuk psikolojisi yüzüne, konuşmalarına, davranışlarına yansımış durumdadır.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu hâline acımış olmalı ki, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli "Ankette kim çıkarsa ona karar verelim, siz de katılır mısınız dediler. Ben henüz cevap vermedim. Eğer birisi ankette bana gelirse, siz bu ankette kimse evet dersiniz derse, tercihim sınıf arkadaşımdan yana olur" açıklamasını yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun hâli gerçekten acınacak hâldedir.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun hâli âdeta Nasrettin Hoca fıkrasındaki gibidir.

-Baba hırsızı tuttum

-Tut kolundan getir

-Gelmiyor

-Bırak gitsin

-Gitmiyor

-Sen gel

-Gelemiyorum

-Niye

- O beni bırakmıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu “Adayım” diyor, 6’lı masadan ruhsat alamıyor.

Ankara ve İstanbul’un çapsız belediye başkanlarına “Benimle misiniz?” diye soruyor. “Evet” yanıtı alıyor ama yine de onların ayak oyunlarına engel olamıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’i MHP’deki “Ele geçirme operasyonuna” başladığı günden bu yana her türlü destekledi. Ama Meral Akşener tüm dünyanın duyacağı şekilde “Kemal Kılıçdaroğlu kazanamaz. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu aday olursa destekleyeceğimizi belirtiyoruz” dedi.

Meral Akşener son iki aydır bu propagandayı yapıyor ve geçtiğimiz günlerde bunu yine tekrarladı.  Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Benimle misiniz?” dediği ve “Evet” yanıtını aldığı Ankara ve İstanbul’un çapsız, vizyonsuz ve hizmetsiz belediye başkanları ise Meral Akşener’in Kemal Kılıçdaroğlu’nu itibarsızlaştırma oyununda kendilerine verilen rolü oynamaya devam ediyorlar.

Kemal Kılıçdaroğlu defalarca “Aday” olduğunu vurguladı. CHP Genel Merkez yöneticileri, Belediye Başkanları, İl Başkanları “Cumhurbaşkanım” yahut “Cumhurbaşkanı adayımız” diyerek Kemal Kılıçdaroğlu’nu kürsüye davet ettiler. Buna rağmen Ekrem İmamoğlu'na geçtiğimiz günlerde 'Aday mısınız?' diye soruldu! “Allah bilir” cevabı verdi.

Mansur Yavaş’a da aynı soru soruldu. O da “Bizden başka bir görev istenirse, biliyorsunuz bu, Altılı Masa'nın görevi. Biz, o ne derse ona uyacağız" diye göz kırpan bir açıklamada bulundu.

Her ikisi de bu sözlerin sonunda Ankara’da buluştu. Ekrem İmamoğlu ABB’de Mansur Yavaş’ı ziyaret ediyor, daha sonra her ikisi de aynı cümlelerle bu ziyareti şöyle duyuruyor:Örnek belediyecilik uygulamaları, yerel yönetimler ve sosyal belediyecilik üzerine faydalı bir sohbet gerçekleştirdik. ABB ve İBB ortak çalışma kültüründen beslenerek büyümeye devam edecek.”

3 yıl geçti, bunların kendilerine ait hayata geçirdiği 3 tane projesini sayabilecek var mı?

Ama şu an tek başarılı oldukları proje siyasetin zavallısı Kemal Kılıçdaroğlu’nu itibarsızlaştırmak ve ona nankörlük etmektir.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu’nun köşeye sıkışmış, aciz, ayağından prangalanmış hâlini görünce herhâlde o yüzden kendisine “Tercihim sınıf arkadaşımdan yana olur" desteğinde bulundu. 6+HDP masasının en büyük partisi olduğu hâlde, iki çapsız belediye başkanını, besleyip büyüttüğü Meral Akşener’in partisini terbiye edemeyen Kemal Kılıçdaroğlu “Dünya bizi takip etsin” diyor. “Türkiye’yi yönetmek için şampiyonlar ligi kurdum” diyor. Ama gördüğü muamele amatör ligden bile aşağılarda…

Editör: Haber Merkezi