Türkiye'nin en başarılı oyuncularından Kenan İmirzalıoğlu'nun sunacağı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında heyecan dorukta! 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Arda Ayten'in 1 milyonluk sorudan devam edeceği yarışma

1 Milyon TL'lik soruyu açtırmaya hak kazanan Arda Ayten herkesin sempatisini kazanmış, hem bilgisi hem performansı ile büyük takdir toplamıştı. Yeni sezonu iple çeken programın sıkı takipçileri için heyecan dorukta.

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu görmek için tıklayın...

İşte 1 milyonluk soru...

Kenan İmirzalıoğlu, Arda Ayten'e İstiklal Marşı ile ilgili bir soru yöneltti. Soru şöyle:

"On kıtadan oluşan İstiklal Marşı'nın tamamında, bu kelimelerden hangisi diğerlerinden daha az geçer" 

Şıklar ise A: Vatan, B: Kan, C: Toprak, D: Yurt

Arda Ayten kimdir? 

Kitaplara karşı büyük bir ilgisi olduğunu dile getiren Arda Ayten, henüz 19 yaşında olan ve lisans eğitimine ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde devam ediyor.

Genç yarışmacı, yarışmadan kazandığı parayla çok daha fazla kitap alıp okuyacağını paylaşmasıyla hemen herkesin takdirini ve beğenisini kazandı.

Kitaba karşı derin bir ilgisi olan ve bu nedenle harcamalarını ağırlıklı olarak kitap üzerine yaptığını ifade eden Arda Ayten, bu yıl içerisinde toplamda 100'ü aşkın kitap okuduğunu dile getirdi.

Şimdiye kadar dört adet kitap yazdığını izleyicilerle paylaşan Arda Ayten'in ''Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum'' şeklinde açıklamalarda bulunması seyircilerin gönlünü fethetti.

Yarışma boyunca bilgisini ve kültürünü konuşturarak başarılı bir performansa imza atan Tıp Fakültesi öğrencisi Arda Ayten, anne ve babasının 4 yaşında iken boşandıklarını belirterek babasının şimdiye kadar kendisini asla arayıp sormadığını dile getirmesi yürekleri dağladı.

Editör: Haber Merkezi