Süper Lig'in 9. Sivasspor evinde 4 Eylül Stadı'nda Nuri Şahin'li Fraport TAV Antalyaspor'u ağırlıyor. Sivasspor Süper Lig'de 13. sırada yer alıyor. Antalyaspor ise Süper Lig'de 15. sırada yerini alıyor. Bu sebeple Sivasspor da Antalyaspor da kazanarak Süper Lig'de üst sıralara çıkmak istiyor. Maç öncesi iki takım hakkında detaylar belli oldu. Futbolseverler Sivasspor Antalyaspor maçı canlı izle, şifresiz izlenir mi? Sivas Antalya maçı kaç kaç? diye araştırma yapıyor. 

SİVASSPOR ANTALYASPOR MAÇI CANLI İZLE(ÜYELİK GEREKTİREBİLİR)

SİVASSPOR ANTALYASPOR MAÇI KAÇ KAÇ?

SİVASSPOR ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sivasspor Antalyaspor maçı bugün saat 16:00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak. Sivas-Antalya maçını Mete Kalkavan yöneteceği açıklandı. Bu önemli karşılaşma beIN Sports 1 kanalından şifreli ve naklen olarak yayınlanacak. 

SİVASSPOR-ANTALYASPOR MUHTEMEL 11'LER:

Sivasspor: Goutas, Felix, Gradel, Uğur, Fajr, Hakan, Caner, Muammer, Ahmet, Kayode, Henrique 

Antalyaspor: Wright, Bünyamin, Crivelli, Boffin, Hakan, Poli, Kudrayshov, Güray, Veysel,  Milosevic, Ribeiro

sivasspor antalyasporSİVASSPOR EVİNDE ÜSTÜN

Fraport TAV Antalyaspor, Sivasspor ile deplasmanda 18 kez rakip oldu. Antalyaspor bu maçlarda rakibine karşı 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgi elde etti.

EN ÇOK 2-1'LİK SKOR ALINDI

Antalyaspor ile Sivasspor'un maçlarında en çok 2-1'lik skor sahaya yansıdı. İki takım 8 kez sahadan 2-1'lik skorlarla sahadan ayrıldı. İki takım 5'er kez 1-0, 1-1 ve 2-0, 3 kez 0-0, 2'şer kez 3-0, 3-1 ve 4-2'lik skorlar elde etti. İki takım 1'er kez de 2-2, 3-2 ve 4-1'lik sonuçlar elde etti.

SİVASSPOR İLE ANTALYASPOR 25. RANDEVUDA

Sivasspor ve Antalyaspor, Süper Lig’in 9. haftasında oynanacak olan maçla birlikte 25. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 24 mücadelede Sivasspor’un 9, Antalyaspor’un da 9 galibiyeti bulunuyor. Geride kalan 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Sivasspor ile Antalyaspor arasında oynanan karşılaşmalarda taraftarlar 66 kez gol sevinci yaşadı. Yiğidolar rakip fileleri 35 kez havalandırırken, kalesinde ise 31 gol gördü.

İki takım en son Süper Lig´de geçen sezonunun ikinci devresinde Antalya’da karşılaşmış, maç 4-2 Sivasspor’un galibiyeti ile sonuçlanmıştı.

NURİ ŞAHİN YÖNETİMİNDE İLK MAÇ

Bu arada Antalyaspor, mücadeleye halen futbolcu olarak da kariyerini sürdüren Nuri Şahin yönetiminde çıkacak. Akdeniz ekibi, teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından, futbolcu Nuri Şahin'in kulüpte aynı zamanda futbol sorumlusu olarak görev yapacağı duyurulmuştu.

Editör: Haber Merkezi