Türkgün | Siyaset | Bakan Bolat’tan EKK toplantısı sonrası mesaj: Türkiye Yüzyılı için kararlılıkla çalışıyoruz

Bakan Bolat’tan EKK toplantısı sonrası mesaj: Türkiye Yüzyılı için kararlılıkla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısının ardından yaptığı açıklamada, yatırım ortamını iyileştirecek reformların ve küresel rekabet gücünü artıracak stratejilerin masaya yatırıldığını duyurdu.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısının ardından yaptığı açıklamada, yatırım ortamını iyileştirecek reformların ve küresel rekabet gücünü artıracak stratejilerin masaya yatırıldığını duyurdu.

KAYNAK: AA

Ekonomi yönetimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde "Türkiye Yüzyılı" vizyonu doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sosyal medya hesabı üzerinden EKK toplantısının detaylarını paylaşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, üretim ve istihdam kapasitesini güçlendirecek politikaların öncelik taşıdığına dikkat çekti.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda, yatırım ortamını iyileştirecek reformları, üretim ve istihdam kapasitesini artıracak politikaları ve Türkiye'nin küresel rekabet gücünü yükseltecek stratejileri kapsamlı şekilde değerlendirdiklerini bildirdi.

Bakan Bolat, NSosyal'deki hesabından, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısını değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, "Türkiye Yüzyılı" hedefleri doğrultusunda ekonominin temellerini daha da güçlendirecek adımları kararlılıkla atmaya devam ettiklerine işaret eden Bolat, "Bugünkü Ekonomi Koordinasyon Kurulu'muzda, yatırım ortamını iyileştirecek reformları, üretim ve istihdam kapasitemizi artıracak politikaları ve ülkemizin küresel rekabet gücünü yükseltecek stratejileri kapsamlı şekilde değerlendirdik. İstikrarla büyüyen, üreten, ihraç eden ve güçlenen Türkiye için çalışmalarımızı aynı kararlılık ve uyum içerisinde sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...