Türkgün Siyaset Bakan Uraloğlu: Şimdi terörün değil, barışın sesi yükselecek

Bakan Uraloğlu: Şimdi terörün değil, barışın sesi yükselecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PKK'nın silah bırakma kararını değerlendirerek, "Terörsüz Türkiye" hedefinin gerçek olduğunu vurguladı. Barış odaklı bir yaklaşım benimseyeceklerini ve kaynakları kalkınmaya yönlendireceklerini açıkladı.

KAYNAK: DHA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, terör örgütü PKK'nın fesih ve silah bırakma kararına ilişkin, "Şimdi terörün değil, barışın sesi yükselecek. Türkiye kazanacak, milletimiz kazanacak" dedi.

Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "'Terörsüz Türkiye' artık hayal değil, ortak irademizle inşa edilen güçlü bir gerçekliğe dönüşüyor. Cumhur İttifakı olarak, bu tarihî süreci samimiyetle ve titizlikle yönetiyoruz. Devlet aklı ve millî birlik şuuru ile bu yeni dönemde enerjimizi çatışmaya değil daha fazla kalkınmaya, büyümeye, yatırıma harcayacağız; kaynaklarımızı daha etkin kullanacağız. Şimdi terörün değil, barışın sesi yükselecek. Türkiye kazanacak, milletimiz kazanacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *