Gürcistan’da askeri kargo uçağının düşmesi sonucu şehit olan Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş Emre Altıok için taziye ziyaretleri sürüyor.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, şehidin Samsun’daki ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyaret sırasında Ercan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak baba İsa Altıok ile görüştürdü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, acılı babaya başsağlığı dileyerek, “İsa Bey, Rabbim sabırlar versin. Rabbim taksiratını hasenata tebdil etsin, cennetiyle cemaliyle müşerref kılsın inşallah. Rabbim mekanını cennet eylesin.” ifadelerini kullandı.
Baba Altıok ise duygulu sözlerle, “Vatanıma verdim ben onu. Hizmet etsin diye verdim vatana. Hizmetlerini de verdi, görevini de tamamladı. Bize iki evlat bıraktı, onlara sahip çıkacağım. Sağ olun Cumhurbaşkanım, taş değmesin ayaklarınıza.” dedi.
Şehidin cenaze programına ilişkin detayların daha sonra açıklanacağı belirtildi.