Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de Türk iş dünyasının temsilcileri, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) yönetimi ve büyükelçilik personeliyle bir araya geldi. Görüşmelerde Türk iş insanlarının Macaristan’daki faaliyetleri, yatırımları ve beklentileri ele alındı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Macaristan programı kapsamında Türkiye’nin Budapeşte Büyükelçiliğini ziyaret ederek Türk iş dünyasının temsilcileriyle görüştü. Yılmaz, UID yönetimi ve büyükelçilik personeliyle de ayrı ayrı bir araya geldi.
Türk iş insanlarının yatırımları gündeme geldi
Cevdet Yılmaz, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada, Budapeşte’de gerçekleştirdiği görüşmelere ilişkin bilgi verdi.
Türk iş dünyasının temsilcileriyle yapılan görüşmelerde, iş insanlarının Macaristan’daki faaliyetleri, yatırımları ve beklentileri dinlendi. Yılmaz, UID yönetimi ve büyükelçilik personeliyle de yürüttükleri çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Büyükelçilik personeline teşekkür etti
Ziyaret kapsamında Türkiye’nin Budapeşte Büyükelçisi Gülsun Erkul ve büyükelçilik ekibiyle de bir araya gelen Yılmaz, nazik ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.
Yılmaz, NSosyal hesabındaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Macaristan programımız kapsamında Budapeşte Büyükelçiliğimizi ziyaret ederek Türk iş dünyamızın kıymetli temsilcileri, UID yönetimi ve Büyükelçilik personelimizle bir araya geldik. İş insanlarımızın Macaristan’daki faaliyetlerini, yatırımlarını ve beklentilerini dinledik. UID yönetimi ve Büyükelçilik personelimizle de çalışmaları hakkında sohbet etme imkanımız oldu. Büyükelçimiz Sayın Gülsun Erkul ve ekibine nazik ev sahipliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”