Türkgün | Siyaset | Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Nijer Genelkurmay Başkanı Barmou ile görüştü

Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Nijer Genelkurmay Başkanı Barmou ile görüştü

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Nijer Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Moussa Salaou Barmou ile telefonda görüştü.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Nijer Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Moussa Salaou Barmou ile telefonda görüştü.

KAYNAK: DHA

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, görüşmede Türkiye ile Nijer arasındaki ikili ilişkiler ile bölgesel konuların ele alındığı bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Nijer Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Moussa Salaou Barmou ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı” denildi. 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...