Türkgün | Siyaset | MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’dan Büyüksaat Çarşısı’na çıkartma

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’dan Büyüksaat Çarşısı’na çıkartma

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, kentin simge noktalarından biri olan ve "Tarihin yaşayan mirası" olarak değerini koruyan Büyüksaat Çarşısı’nı ziyaret etti, “Esnafımızın güçlü sesi olmaya, Adana’mızın değerlerini birlikte yaşatmaya kararlıyız” diye konuştu.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, kentin simge noktalarından biri olan ve "Tarihin yaşayan mirası" olarak değerini koruyan Büyüksaat Çarşısı’nı ziyaret etti, “Esnafımızın güçlü sesi olmaya, Adana’mızın değerlerini birlikte yaşatmaya kararlıyız” diye konuştu.

KAYNAK: TÜRKGÜN
MUHABİR: Çiğdem Özkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, saha çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak Tarihî Adana Büyüksaat Çarşısı Esnaf ve Kültür Derneği Başkanı Murat Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 

Çarşının kültürel dokusunun korunması ve ticaretin canlandırılması üzerine istişarelerde bulunulan görüşmenin ardından Kanlı, esnaf turuna çıktı.

SORUNLARI DİNLEDİ, NOT ALDI

Başkan Yusuf Kanlı, saha çalışmaları kapsamında dükkanları tek tek gezerek esnafa hayırlı işler diledi. Yusuf Kanlı, emeğin ve alın terinin simgesi olan çarşı esnafıyla çay içip sohbet etti, sorunları ve talepleri birinci ağızdan not aldı. Büyüksaat esnafı, Başkan Kanlı’nın ziyaretinden büyük memnuniyet duydu.

'ESNAFIMIZIN GÖNÜL SOFRASINA KONUK OLDUK'

​Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, "Büyüksaat sadece bir ticaret merkezi değil, Adana’nın kalbi ve kadim kültürümüzün bize mirasıdır. Bugün burada esnafımızın gönül sofrasına konuk olduk, dertlerini ve taleplerini dinledik. Esnafımızın yanında durmaya, güçlü sesi olmaya, Adana’mızın bu eşsiz değerlerini birlikte yaşatmaya kararlıyız.” dedi.  

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...