MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla başlatılan “Hayırlı Günler Komşum” ziyaretleri ve “Derdin Derdimiz” sohbet toplantıları sürüyor. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'ın başkanlığını yaptığı heyet, vatandaşın tasasını dinliyor, kaygı ve sıkıntılarını paylaşıyor.

Altıntaş, Çavdarhisar, Hisarcık ve Emet ilçelerinde ev ve esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP heyeti, ilçe başkanları, belediye başkanları ve il genel meclis üyeleri ile birlikte MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin selamlarını ileterek, vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi, gerekli adımların atılması için gayret ettiklerini belirtti.


Ziyaret ve sohbet toplantılarında konuşan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Terörsüz Türkiye hamlesinin, bölgedeki dengelerle coğrafyadaki denklemleri dikkate alan ve çağı kucaklayan büyük bir devlet felsefesinin yansıması olduğunu belirterek, bu sürecin hayata geçmesinin ekonomik sorunlarını çözme çabasındaki Türkiye'nin kaynak israfına da son vereceğini ifade etti.


MHP kadrolarının “uzlaşmacı ve barışçı” politikalar doğrultusunda hareket ettiğini belirten MHP'li Erbaş, Liderimiz Devlet Bahçeli bey terörün ortadan kalktığı, herkesin refah içinde yaşadığı "Terörsüz Türkiye" için kolları sıvadığını ifade ederek, ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız için de çaba göstermeye devam edeceklerini söyledi.
