MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız, sosyal medya platformu X üzerinden Fatih Altaylı’ya sert tepki gösterdi.
"GAZETECİLİK HALKI BİLGİLENDİRME MESLEĞİDİR"
Yıldız, gazeteciliğin doğru bilgilendirme mesleği olduğunu belirterek, “Ancak Fatih Altaylı, iftira ve manipülasyonla algı operasyonlarına devam ediyor” dedi.
Altaylı’nın manipülatif yayıncılık yaptığını ifade eden Yıldız, “Anketleri gerçeğe uymayınca silen, sipariş haberlerle saldıran bu anlayış artık çökmüştür” ifadelerini kullandı.
"TÜRK ADALETİNDEN KAÇAMAYACAKSIN"
Yıldız, Altaylı’nın tazminat davalarıyla karşı karşıya olduğunu hatırlatarak, “Telaşını anlıyoruz! Açılan tazminat davaları, çürüyen yalanlar ve tükenen fonlar seni daha da saldırgan hale getirdi. Ama ne yaparsan yap, Türk adaletinden kaçamayacaksın!” diye konuştu.
“GERÇEK GAZETECİLİĞE DÖN YA DA TARİHE GÖMÜLMEYE HAZIR OL”
Açıklamasının sonunda Altaylı’yı gerçek gazeteciliğe dönmeye davet ederek çağrıda bulunan MHP’li Yıldız, “Gerçek gazeteciliğe dön ya da bu kirli oyunlarınla tarihe gömülmeye hazır ol!” dedi.
Gazetecilik, halkı doğru bilgilendirme mesleğidir. Ancak Fatih Altaylı, iftira ve manipülasyonla algı operasyonlarına devam ediyor. Anketleri gerçeğe uymayınca silen, sipariş haberlerle saldıran bu anlayış artık çökmüştür.
Telaşını anlıyoruz! Açılan tazminat davaları, çürüyen… https://t.co/Z4InJeazlG— Eyyup YILDIZ (@Eyupyildizlar) February 25, 2025