MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Kayseri'de ortaya çıkan kene ısırması vakalarıyla ilgili olarak TBMM'ye başvurdu. Bu vakalar, bazı vatandaşların hayatını kaybetmesine yol açmış durumda. Özdemir, konunun ciddiyetine dikkat çekerek Tarım ve Orman Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'na yönelik bir dizi soru önergesi sundu.
Kene Isırması Vakaları Artış Gösteriyor
Özdemir'in Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı için hazırladığı soru önergeleri şu şekilde:


MHP, Konuyu Meclis Gündemine Taşıdı
Özdemir soru önergelerini sosyal medyadan, “Son dönemlerde ülkemizin çeşitli şehirleri ile beraber Kayseri’de de görülmeye başlayan ve ne yazık ki kimi hemşerilerimizin hayatını kaybetmelerine sebep olan Kene ısırması vakalarıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı’yla beraber Sağlık Bakanlığı’na soru önergeleri verdik. Acil önlemlerin alınarak hemşerilerimizin yerel ve merkezi politikalarla korunması büyük önem taşıyor. MHP olarak konunun hassasiyetle takibini sürdürüyoruz” açıklamasıyla paylaştı.