MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, MHP Lideri Devlet Bahçeli için acil şifalar diledi.
MHP’li Yönter, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"ALLAH LİDERİMİZE ŞİFALAR VERSİN"
“Hayat bir ırmak, insan akış halinde olan bir varlık… Biteviye devam eden bu akışın huzur, sağlık ve güven içinde olması evvela dua, direnç ve dirayetin gücüyle anlamlı ve ardışık… Elbette hüküm Allah’ın, hakimiyet milletin, kötü sözler ve kötürüm söylentiler ise mülevves kimselerdeki zifiri karanlık…”
“Dua edenler, bedduayı diline dolayanlardan bir fazla olduktan sonra her şey rahatlık, her yer kolaylık… Tevfik-i İlahiye’nin himmet, hikmet ve hidayet güneşi de her zaman ülkü ve umut dağı gibi yükselmiş olanların nurlu alınlarından süzülüp ufuklara tutulan aydınlık kaynağıdır…”
"DAHA YAPACAK ÇOK ŞEY VAR"
Yönter, açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:
“Bu aydınlık sönsün demekle sönmez, Allah yazmadıkça iblisin yeryüzü uşakları hakikati karalayamaz… Daha yapacak çok şey var, daha görecek çok gün var, daha ulaşılacak pek çok hedef var… Çünkü tarih yeniden yazılmayı bekler… Allah Liderimize şifalar versin ve başımızdan eksik etmesin inşallah. Cuma’mız mübarek olsun…”
