Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve parti mensuplarıyla birlikte Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu’nda düzenlenen programa katıldığını duyurdu.
MHP'li Tamer Osmanağaoğlu, “Derdin Derdimizdir” buluşmaları kapsamında hemşehrileriyle bir araya geldiklerini belirterek, federasyon tarafından organize edilen “Terörsüz Türkiye” temalı programın önemine dikkat çekti.
Paylaşımında federasyon yönetimine teşekkür eden MHP'li Osmanağaoğlu, programın Genel Başkan Mehmet Aydoğan’ın öncülüğünde gerçekleştirildiğini ifade etti.
MHP İzmir İl Bşk.Veysel Şahin ve dava arkadaşlarımızla;Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonunda Derdin Derdimizdir programlarımız kapsamında hemşehrilerimizle bir aradaydık.Terörsüz Türkiye temalı program için G. Başkan Mehmet AYDOĞAN nezdinde yönetimine teşekkür ediyorum.