Türkgün | Siyaset | MHP'li Özdemir'den İsrail'e sert tepki: 'Yavuz ruhu ayağa kalktığında zalimin sonu çabuk gelir'

MHP'li Özdemir'den İsrail'e sert tepki: 'Yavuz ruhu ayağa kalktığında zalimin sonu çabuk gelir'

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Suriye ve İdlib'e yönelik hamleleri ile Türkiye'yi hedef alan açıklamalarına sert tepki gösterdi: "Türkiye bir başka ülkeye benzemez, başka herhangi bir ülkeyle mukayese edilemez. Yavuz ruhu ayağa kalktığında, zalimin sonu düşünülenden çok daha çabuk gelir."

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Suriye ve İdlib'e yönelik hamleleri ile Türkiye'yi hedef alan açıklamalarına sert tepki gösterdi: "Türkiye bir başka ülkeye benzemez, başka herhangi bir ülkeyle mukayese edilemez. Yavuz ruhu ayağa kalktığında, zalimin sonu düşünülenden çok daha çabuk gelir."

KAYNAK: TÜRKGÜN

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Netanyahu hükümetinin bölgesel saldırganlığına ve Türkiye'yi hedef alan tutumuna sert tepki gösterdi.

MHP'li Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin bölge ve dünya barışına hizmet eden girişimlerinin yanı sıra; Terörsüz Türkiye ile beraber, Doğu Akdeniz ve Adalar denizindeki hak ve menfaatlerimizi kararlılıkla koruma iradesi göstermemizden rahatsız olan İsrail’deki Natenyahu hükümeti, aradan geçen her gün kendisini daha da küçük duruma düşürecek fiilleri işlemeye devam ediyor” dedi.

'Türkiye bir başka ülkeye benzemez'

Suriye’nin İdlip kentinde Türkiye nefreti ve korkusuyla İsrail’in gerçekleştirdiği saldırılarla beraber, geri kafalı ve şeref yoksunu Natenyahu’nun aynı minvaldeki beyanları bunun son göstergesi olmuştur” diyen MHP'li Özdemir sözlerine şöyle devam etti:

"Hiçbir alanda Türkiye ile boy ölçüşmeye muktedir olamayacak bir devletin maceraperest ve insanlık karşıtı eylemleri eninde sonunda kendi başına büyük dertler açacaktır.

İsrail kamuoyunun, Türkiye konusundaki müspet görüşlerinin aksine bir gündem oluşturarak sadece ırkçı değil, İslam karşıtı eylemlerle de bölge barışını ortadan kaldırmak isteyen Tel Aviv yönetimi, ahmakça kendi vatandaşlarına küresel bir nefretin oluşmasına da sebebiyet vermektedir.

Gazze’de işlediği soykırımın ardından gözünü Lübnan, Suriye ve Mısır’a diken İsrail’in siyonist barbarlığı, insanlık değerlerini savunan iradenin altında ezilmekten kaçamayacaktır.

Türkiye bir başka ülkeye benzemez, başka herhangi bir ülkeyle mukayese edilemez.

YAVUZ ruhu ayağa kalktığında, zalimin sonu düşünülenden çok daha çabuk gelir.

Türk Milleti’ne karşı düşmanlık güdenlerin bunu akıllarından çıkarmaması gerekir."

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...