Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, sendika tarafından düzenlenen “Şehit Bakan Gün Sazak: Kamu Yönetiminde Liyakat ve Dürüstlük” konulu makale yarışmasının ödül töreni davetiyesini takdim etti.
Güney, Bahçeli’nin nazik kabulü için teşekkürlerini iletti.
Bahçeli’ye özel davet: “Türkmen Beyimize teşekkür ederim”
Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, Şehit Bakan Gün Sazak; ‘Kamu Yönetiminde Liyakat ve Dürüstlük’ konulu makale yarışmamızın ödül töreni davetiyesini takdim ettik. Türkmen Beyimize nazik kabulü için teşekkür ederim.”
Amaç: Kamu yönetiminde liyakat ve dürüstlüğe dikkat çekmek
Türk Büro-Sen tarafından bu yıl ilki düzenlenen makale yarışması, kamu yönetiminde liyakat ve dürüstlük ilkelerinin önemine dikkat çekmeyi amaçlıyor.
Yarışma, aynı zamanda görev yaptığı dönemde dürüstlüğü ve ilkeli duruşuyla tanınan Şehit Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak’ın hatırasını yaşatmayı hedefliyor.
Ödül töreni 27 Ekim Pazartesi günü yapılacak
Türk Büro-Sen’in düzenlediği “Şehit Gün Sazak: Kamu Yönetiminde Liyakat ve Dürüstlük” konulu makale yarışmasının ödül töreni 27 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek.