Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

CHP’deki ihanet festivali her türlü alanda devam ediyor. 6’lı masa içinden adaylık ruhsatı alamayan Kemal Kılıçdaroğlu yurt dışında da aradığı icazeti bulamamış gibi… Amerika gezisini eline-yüzüne bulaştıran, hafızalarda sadece 8 saat ortadan kayboluşu ve Hamburger yemesi kalan Kılıçdaroğlu’nun yeni icazet arama yolculuğu İngiltere ve Almanya olacakmış… Bakalım oralarda ne halt yiyecek ve kaç saat ortadan kaybolacak?

1-5 Kasım tarihlerinde Almanya’ya, döner dönmez de İngiltere’ye gidecekmiş… Her iki ülke ziyaretine de “Bilim ve teknoloji” kılıfı giydirmiş… Kemal Kılıçdaroğlu ismiyle, “Bilim ve teknoloji” kavramları yanyana durunca bile komedi olmuyor mu? Kemal Kılıçdaroğlu icazet için yola çıkmadan yine Türkiye’yi karıştırarak iftira yüklü açıklamalarda bulundu. Türk devletine yönelik “Milyar dolarları yani uyuşturucu paralarını cari açık için kullandılar” iftirasını attı. Bunun üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı yayınladıkları açıklamalar ile suç duyurusunda bulunulacaklarını bildirdi. Kemal Kılıçdaroğlu iyice şirazeden çıktığı gibi CHP’yi de adeta siyasi Frankeştayn’a dönüştürdü.

Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Atatürk’ün miras bıraktığı CHP’nin başındaki bir adam Türk devletine yönelik böyle bir iftira atabilir mi? Adın Kemal Kılıçdaroğlu ise yapabilirsin…

Kemal Kılıçdaroğlu devlete-hükümete yönelik bu iftiralarının hesabını elbette verecektir. Ama Kılıçdaroğlu madem uyuşturucu üzerinden bir iftira gündemi oluşturdu o halde ben de kendisine bir soru yönelteceğim. O soru da “21. Yüzyılda Milliyetçilik” konulu konferansı hangi kafayla yaptığına dair olacaktır. Yahu sen Kemal Kılıçdaroğlu’sun… Yani HDP’nin ittifak ve proje ortağı bir adamsın. Ne ‘Bozkurt Kemal’i? Ne “Türküz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz” sloganları? Siz ne tür kafa yapıcı bir hap kullanıyorsunuz onu söyleyin?

Tüm Türkiye, Türk Ordusuna PKK’nın propagandasını sahiplenerek “Türk Ordusu kimyasal silah kullandı” iftirasını atan ve atanlara sahip çıkan CHP’yi konuşuyor. Ama bunlar nasıl bir tür kafa yapan hap kullanıyorlarsa böyle bir atmosferde “Bozkurt Kemal” ve “Türküz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz” sloganlarıyla Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılatıyor?

CHP adeta terör örgütlerinin siyasi karargâhı olmuş, CHP, HDP’siz nefes alamıyor, bunlar kalkmış hala “Kemal Kılıçdaroğlu Ülkücülerle buluştu” adı altındaki toplantılarla ahmaklara olta atıyorlar.

Kemal Kılıçdaroğlu, hayatımızda MHP ve Ülkü Ocakları’nda görmediğimiz figüranlarla “Ülkücülerle buluştu” tiyatrosu oynamak yerine önce “Türk Ordusu kimyasal silah kullandı” iftirasını atan ve atanlara sahip çıkan Sezgin Tanrıkulu’nu, Özgür Özel’i, Canan Kaftancıoğlu’nu, Orhan Sarıbal’ı CHP’den atsın… Yapabilir mi yapamaz?

Şerefli Ülkücü kimliğini maske yaparak, CHP’deki şerefsiz ihanetleri örtbas edeceklerini düşünüyorlar. Terör örgütü PKK’ya sahip çıkan twitler atan, PKK’nın kapatılan televizyonu IMC TV’de programlara çıkan eski Şırnak Barosu Başkanı Nuşirevan Elçi’ye CHP rozeti takıyor, bir bakıyorsunuz ertesi gün “Ülkücülerle buluştu” toplantısında figüranlarla poz veriyor.

Kemal Kılıçdaroğlu ve onun “Ülkücülerle buluştu” toplantısında figüranlık yapanların bu kafayı nasıl yaptıklarını, ne tür bir içecek kullandıklarını inanın çok merak ediyorum. Bir de şunu çok merak ediyorum. Dünyanın en büyük uyuşturucu üreticisi ve satıcısı olan terör örgütü PKK hakkında ne düşünüyor?

Kemal Kılıçdaroğlu bu iki merakımı giderirse çok memnun olacağım…

Sayın Süleyman Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tür toplantılarını da takip ettirirse bence uyuşturucuya büyük darbe vuracağı bir operasyon buradan çıkabilir. Çünkü inanın “Bozkurt Kemal” kafası haplı bir kafadır.

Editör: Haber Merkezi