Konyaspor ve Milli Takım'ın futbolcusu Ahmet Çalık dün trafik kazasında hayatını kaybetti. Spor camiasını yasa boğan olay sonra gözler Medipol Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor maçına çevrilmişti. TFF maçın ertelendiğini açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle, Spor Toto Süper Lig'de 15.01.2022 Cumartesi günü oynanması planlanan Medipol Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor maçı ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.

 ERTELENEN BAŞAKŞEHİR-KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Medipol Başakşehir, Konyaspor'un cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma ile ilgili yaptığı erteleme başvurusunu olumlu karşıladıklarını açıklamıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Süper Lig'in 21. haftasında 15 Ocak Cumartesi günü konuk edeceğimiz İttifak Holding Konyaspor, futbolcusu Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na maçın ertelenmesi talebinde bulunmuş, bu talep tarafımızca uygun karşılanmıştır. Konuyla ilgili son kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecektir. Bu vesileyle Konyaspor camiasına bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyor, acılarını paylaşıyoruz” denilmişti.

 

Editör: Haber Merkezi