Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un yaptığı Son Yaz dizisi yeni bölümüyle seyircisi ile buluşuyor. Alperen Duymaz, Ali Atay ve Funda Eryiğit’in başrollerini paylaştığı Son Yaz’ın yeni bölümünde Fatih için ise çember daralır ve korktuğu başına gelir. Fatih’i Selim’in elinden kurtaran sürpriz bir isim olacaktır. Son Yaz yeni bölüm canlı izleme detayları haberimizde…

 SON YAZ 17.BÖLÜM CANLI İZLE

SON YAZ 17. BÖLÜM ÖZETİ

Yakın çevresindekiler Gökhan'a şüpheli yaklaşsa da Akgün abisini bulduğu için mutludur.  Canan, Selim’in babasını öğrendikten sonra ona daha yakın davranmaya başlar.

Selim ise Fatih’in üzerine daha kararlı giderek Korhan’ın cesedini aramaya başlar. Bu arada Naz’ın Eray’ı sıkıştırmasıyla nihayet cezaevinden çıkan Soner de Gökhan’ın bir sahtekâr olduğundan emindir. Yağmur’un desteğiyle Akgün de şüpheye düşer.

Selçuk’un çözmeye çalıştığı defterden sürpriz bir isim çıkar. Metin’in babası Boran Yaman’ın Halil Sadi ile ilişkisi olduğunu anlayan Selim onun da peşine düşer ve Boran Yaman’ın avukatı olarak karşısına beklenmedik bir isim çıkar.

Fatih için ise çember daralır ve korktuğu başına gelir. Fatih’i Selim’in elinden kurtaran sürpriz bir isim olacaktır.

Bu sırada Yağmur herkesten gizli Gökhan ve Akgün’ün DNA'sını alıp Selim’den test için ricacı olur. Akgün abisiyle ilgili büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaktır.

Editör: Haber Merkezi