Cumartesi akşamları seyircisi ile buluşan Son Yaz dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Ali Atay, Engin Öztürk ve Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan gibi isimlerin rol diziye yeni oyuncular dahil oldu. Birce Akalay da Sos Yaz dizisinde seyircisi ile buluşacak. Son Yaz yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Büyük bir heyecanla beklenen  Son Yaz 2. sezon dizisinin yeni sezon afişi yayınlandı.

son yaz

SON YAZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR 2021?

Fox'un en çok izlenen yapımları arasında yer alan dizisi Son Yaz Cumartesi 20:00’de başlıyor.

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Gökhan'ın, Selçuk Taşkın'ı kaçırma amacı farklıdır. Akgün ve babası ile yüzleşerek geçmişten gelen bir aile sırrını ifşa etmek istemektedir. Fakat planları, Akgün ve Selçuk Taşkın yüzleşemeden bozulur.

Selim ve Canan, Yağmur'un kaçırılması sonrası oturup ilişkileri üzerine konuşurlar. Selim Kara Çeşme'ye döndüğünden beri Kara ailesinin başına gelmeyen kalmamıştır. Canan, ilişkisi ile ilgili radikal kararlar almanın arefesindedir.

Yağmur ve Akgün bütün yaşananlarının ardından ilişkilerine bıraktıkları yerden devam etmenin hayalini kurarken önlerinde tek bir engel kalmıştır. Akgün'ün ağabeyi hala hayatta ve kayıptır.

Büyük gün yaklaşmaktadır. Selçuk Taşkın'ın Halil Sadi'ye karşı gizli tanıklık yapacağı mahkeme günü belli olmuştur. Fakat Selçuk Taşkın'ı Gökhan vasıtası ile susturamayan Halil Sadi, Selçuk Taşkın'ın mahkemeye çıkmaması için elinden geleni yapacaktır.

Editör: Haber Merkezi