Merhum dava şairimiz Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu “İnatla girmeyin soy sop faslına. Kurtsa kurt, itse it döner aslına.” Diyor ya bir şiirinde…

           Kemal Kılıçdaroğlu’nun soyu, sopu hakkında CHP Milletvekili Yıldırım Kaya’nın İslam düşmanı olarak köşeye sıkışmış CHP’yi kurtarmak için kurduğu “Peygamber soyundan geldiğini de kimseye anlatmaz.” Cümlelerini duyunca bu şiir aklıma geldi.

           CHP’nin genetiğini bozarak Türk-İslam düşmanı bir CHP yaratan Kemal Kılıçdaroğlu’nu muhafazakâr seçmen üzerinde şirin gösterme çabasının en iğrenç hali de bu cümleler olsa gerek.

           CHP son zamanlarda ne ile tartışılıyor? Çocuklara İslam eğitimi vermeyi “Ortaçağ zihniyeti” olarak gören Kemal Kılıçdaroğlu’nun kadrosunu, Allah’ın ayetlerini “çağlar ötesinden gelen ses” diye aşağılayan Barolara CHP’nin topyekûn sahip çıkmasını, Yüce Allah, İslam ve peygamberimizle dalga geçen CHP İl Başkanlarını ve İslam düşmanı olan ateist terör örgütü PKK’nın siyasi karargâhına dönmüş CHP’yi…

           Böyle bir CHP’yi yaratan ve peygamber soyundan geldiği üfürüğü ile imaj verilmeye çalışılan Kemal Kılıçdaroğlu böyle bir CHP’de ne yapıyor peki?

           Peygamber soyundan gelen adam herkesten daha çok dini konularda hassas olması gerekmez mi?

           Hassas olmayı bir kenara bırakın, İslam düşmanlığı CHP’de ödüllendirilen bir misyon haline gelmiştir.

           Mesela Peygamber efendimizin soyundan gelen birisi niçin peygamberimizle “Çağım’ın yarın din sınavı varmış. Ablası soruyor. Muhammed nerede doğmuş. Yanıt: Çin” şeklinde dalga geçen, ateist CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu CHP’de adeta ikinci adam konumuna getirmiştir?

Bir tuhaflık yok mu bu işte?

           CHP Genel Başkanı olarak Atatürk’ün mirasına, ülküsüne ihanet eden biri olarak tartışılan Kemal Kılıçdaroğlu’nun peygamber soyundan geldiği kabul edersek, bu durumda da soyuna, sopuna ihanet etmesini tartışmamız gerekmez mi?

Kemal Kılıçdaroğlu ne yanından tutsanız elinizde kalacak bir adamdır.

Kemal Kılıçdaroğlu peygamber soyundan geliyorsa Arap kökenli oluyor değil mi?

           Peki, bu Kemal Kılıçdaroğlu niçin tüm siyaset nefesini Kürtçülük maskesi altında bölücülük yapan, İslam düşmanlığı temelinde kurulmuş terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile alıp veriyor?

           Peygamber soyundan geldiği iddia edilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun İslam’a ve peygamber soyundan geldiğine dair yakışan bir tane davranışını gösterebilecek olan var mıdır?

           Bu iddianın sahibi CHP Milletvekili Yıldırım Kaya hadi çıksın bu sorumuza bir tane örnek göstersin… Bu Yıldırım Kaya da Kemal Kılıçdaroğlu gibi TBMM kürsünden teşekkür edecek kadar terörist Demirtaş aşığı biridir. Yani PKK’lı teröristleri azmettirerek binlerce askerimizi, polisimizi şehit ettiren, masum insanları öldürten terörist Demirtaş’ın aşığı… Bu aşk İslam’ın neresindedir?

           Asker, polis şehit ettiren, masum insanları öldürten teröriste sahip çıkan, ona şeref madalyası takan Kemal Kılıçdaroğlu gibi adam peygamber soyundan gelmesi doğru olsa bile İslam’a bu ihanetlerinin hesabını yüce Allah’a elbette verecektir.

           CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ayrıca “Genel başkanınızın umreye gittiğini, Kâbe’de gözünden şarıl şarıl yaşlar aktığını bilir misiniz? Ben bilirim ama” demiş…

           Yıldırım efendi, peki Kemal Kılıçdaroğlu’nun YPG’li terörist Aziz Güler’in cenazesine gönderdiği gözünden şarıl şarıl yaşlar akıtan CHP milletvekillerini ne yapacağız?

           Ya da CHP’nin yayın organı Sözcü gazetesinin bile “Operasyonda yaralanan Dilek canlı bombanın arkadaşı çıktı” başlığı ile haberleştirdiği DHKP-C’li militan Dilek Doğan’ın cenaze töreninde gözünden şarıl şarıl yaşlar akıtan eşi Selvi Kılıçdaroğlu’na ne diyeceğiz?

Bu nasıl peygamber soyu oluyor utanmaz adamlar?

           Aslında bu peygamber soyu meselesi CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya’nın uydurduğu yeni bir propaganda değildir.

           2013 yılında Hürriyet Gazetesi ile yaptığı bir röportajda “Seyyid soyu musunuz?” sorusuna “Peygamberimiz Hz. Muhammed’in soyundan geliyor mensubu olduğumuz aile. Ancak biz bunu siyasette kullanmıyoruz. ‘Seyyid’ soyuyuz yani. “ cevabını veren Kemal Kılıçdaroğlu idi.

           2013 yılında “bunu siyasette kullanmıyoruz.” Diyor ama 2022 yılında Cumhurbaşkanlığı adaylığı konuşulurken siyaseten CHP milletvekilleri tarafından “peygamber soyundan geliyor” konusu imaj yaratmak için konuşuluyor. Çünkü her türlü istismarı yapmaları gereken bir döneme girdiler.

           Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türk olmadığını zaten biliyoruz. Ama eylem ve söylemlerinden İslam’a saygısı olmadığını da biliyoruz. Böyle biri peygamberimizin soyundan gelse ne önemi olacak ki?

           İslam düşmanlarını, peygamberimizi alaya alanları CHP’de en yüksek görevlere getirmiş olan Kemal Kılıçdaroğlu tarihe Türk-İslam düşmanı olarak geçmiştir. Onu geldiği bu noktada hiçbir soy-sop aklayamaz.

           Benim cevabını aradığım tek soru ise Arap kökenli olduğu iddia edilen Kemal Kılıçdaroğlu niçin Türkiye’deki bölücü Kürtçülere bu kadar sahip çıkıyor?

           Türkiye’ye sığınmış Arap Suriyelileri göndermek için bu kadar iştahlı iken, niçin PKK’nın Suriye kolu YPG’lileri hep korumaya çalışıyor ve niçin onları hep kutsallaştırıyor?

Bu çok tuhaf bir durum değil mi?

Kemal Kılıçdaroğlu Arapçı değil ama terör örgütlerine sahip çıkacak kadar Kürtçü…

           Yıllar önce Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Sevim Kılıçdaroğlu’nun Amberin Zaman ile yaptığı bir röportaj vardı.

           Röportajın o bölümü aynen şöyleydi : Dersim’in çok acı bir tarihi var. Öyle. Büyüklerimiz hep anlatırdı.

           Kemal Bey’in babası, 1938’den sonra sürgün edilmiş. Evet. Halası aileden 40 kişiyle birlikte götürülmüş. Derin izler bırakıyor tabii. Öfkeleniyorsunuz.

Öldürüldüler mi? Evet. (Gözleri doluyor)

Türk devleti tarafından öldürüldüğü ima edilen bu 40 kişilik akraba kimler ve hangi soydandı?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ermenistan’da hiç akrabası var mı mesela?

           Kemal Kılıçdaroğlu peygamber soyundan ise niçin hiçbir siyasi düşünce ve eylemi buna uygun değil?

           Kemal Kılıçdaroğlu bu basit, zorlama propaganda oyunlarını geç, genetiğini bozduğun CHP’yi bile ne yaparsan yap elinden alacaklar, hangi soydan geliyorsan gel Türk milletine şu ihanetleri artık bırak…