Söz'de sözün bitti yerdeyiz. 3 sezondur, milyonlarca izleyiciyi ekranlara kilitleyen Söz, 84. ve final bölümüyle 27 Mayıs akşamı, son kez seyircisiyle buluşacak. Türk askerinin kahramanlık dolu hikayesini konu alan ve ilk bölümlerden itibaren kendine geniş bir izleyici kitlesi edinen Söz'ün yeni sezonunun Netflix'te yayınlanacağına dair haberler olsa da, dizinin yapımcılarından bu konuda kesin bir açıklama gelmedi. Söz, 84. final bölümünde, ülkemiz sınırlarında bir terör devleti kurma hayali bulunan terör unsurları yeni ve büyük bir çatışma hazırlığındadır. Yavuz ve Tim arkadaşları ise, canları pahasına bu çatışmayı bitirmelidirler. Ancak bu olayın başarıyla bitirilmesi, her şeyin bittiği manasına gelmez. Çünkü Dost hala yaşamaktadır ve "O" geri dönmüştür... İşte, Söz 84. ve final bölümüyle ilgili tüm detaylar...

Söz final bölümünde neler olacak?

Kahraman askerlerimiz, büyük bir terör olayı hazırlığında bulunanlarla karşı karşıyadır. Meydana gelecek çatışmada kayıpların en aza indirgenmesi için timin iki önemli görevi vardır.

Yavuz komutan ve Tim arkadaşları, bu büyük terör olayını organize edenlerin liderlerini ve çatışmayı yönettikleri karargahı yerle bir etmek için çalışırken, timin diğer yarısı, teröristlerin mühimmatlarını yok etmek için çatışmaya girerler.

Her iki tarafta a başarıyla biten çatışmalar, ne yazık ki her şeyin bittiği anlamına gelmez. Tüm olayların perde arkasındaki Dost hayatta olduğu sürece ülkemiz için tehlike her zaman var olacaktır. Tim ve Yavuz, son bir vazife için harekete geçer. Şehit olmak pahasna Dost'u ortadan kaldıracaklardır. Ancak, timi ve Yavuz'u bekleyen öok büyük bir problem vardır. "O" tekrar dönmüştür. Tim sözün bittiği yere gelmiştir...

Söz son bölüm (final) full izlemek için buraya tıklayın 

Söz 84. bölüm 1. fragman

Söz 84. bölüm 2. fragman

 

Söz son bölümde neler oldu?

Tim, Erdem Komutan'ın üzerindeki patlayıcıyı devre dışı bırakmak için tüm gücüyle mücadele etti. Bunubaşarabilmek için Dragan'a ihtiyaçları vardı. Fakat çatışma sırasında iki ateş arasında kalan Dragan, yaralanmıştı ve kendinde değildi. Bu yüzden Tim, Erdem Komutan'ı kurtarmak için başka bir çözüm bulmak zorunda kaldı.

Tim, Yauz'un günden güne ağırlaşan hastalığını öğrendi. Yavuz'un yaşayabilmesi için panzehirin yerini Dragan biliyordu. Tim,  geç kalmadan panzehiri ele geçirmek istedi, bu nedenle de Dragan'a ulaşmaları gerekliydi.

Dost, en güçlü adamlarını tek tek kaybetti, bu nedenle en önemli hamlesini yapmak için harekete geçme zamanı geldiği kararı verdi.Türkiye sınırında kuracağı terör devleti için ne gerekirse göze aldı. Ancak Tim, bu hamleye karşı hazırlıklıydı.


Star TV ekranlarının kahramanlık dolu dizisi Söz 84. bölümüyle ekranlara veda ediyor. 27 Mayıs Pazartesi yayınlanacak final bölümüyle son bulacak olan Söz dizisi, hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Yayınlanan fragmanda canları pahasına göreve giden Yavuz ve tim, çatışmanın arasında, patlayan silahların karşısında görülüyor. İşte, Söz 84. son bölüm hakkında merak edilenler...

Editör: Haber Merkezi