KPSS sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme sonuçları sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Adaylar tercihlerini KPSS-2021/10 tercih kılavuzuna göre tamamladılar. ÖSYM Başkanı Halis Aygün bugünkü son dakika açıklamasında sonuçların açıklanacağını duyurdu. Bakan Koca ise "Sözleşmeli sağlık personelinin yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı" dedi. İşte Sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme sonuçları...

SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI ÖĞREN

SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Konuya ilişkin son dakika açıklaması ise Prof. Dr. Halis Aygün'den geldi. Aygün, '16-22 Aralık tarihleri arasında tercihlerini aldığımız KPSS 2021/10 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları için işlemlerimizi tamamlamak üzereyiz.Sonuçları bugün adaylarımızla paylaşacağız. Sonuçların şimdiden sağlık camiasına hayırlı olmasını dilerim' dedi. 

Sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme sonuçları

FAHRETTİN KOCA'DAN PAYLAŞIM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 20 bin sağlık personeli yerleştirme sonuçlarına ilişkin resmi Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"HAYIRLI OLSUN! 20.000 sözleşmeli sağlık personelinin yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. Sonuçlara https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik Numarası ve şifreyle erişebiliyor. Yeni çalışma arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum."

SAĞLIK BAKANLIĞI BRANŞ DAĞILIMI

20 bin sözleşmeli personel alımı kapsamında, 10.348 hemşire, 1.600 ebe ve 6.604 sağlık teknisyeni/ sağlık teknikeri ile psikolog, sosyal çalışmacı, biyolog, odyolog, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, iş ve uğraşı terapisti, dil ve konuşma terapisti, perfüzyonist ve sağlık fizikçileri Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı: Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından ilgili kuruma elektronik ortamda verilecektir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinden öğreneceklerdir.

 

Editör: Haber Merkezi