2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Arizona’da bulunan A Milli Futbol Takımı’nın antrenman sonrası otele dönüşü sırasında kafileye eşlik eden motosikletli polis kaza yaptı. Olay nedeniyle milli takım kafilesi bir süre bölgede beklemek zorunda kaldı.
ANTRENMAN SONRASI KAZA YAŞANDI
A Milli Futbol Takımı, Arizona Athletic Grounds'ta taraftarlara açık olarak gerçekleştirdiği ilk antrenmanın ardından kamp yaptığı otele gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada kafileye eskortluk yapan motosikletli polis kaza geçirdi.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ
Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Güvenlik güçleri çevrede önlem alırken sağlık ekipleri de yaralı polis için çalışma başlattı.
Yaşanan kaza nedeniyle A Milli Futbol Takımı kafilesinin yaklaşık 20 dakika olay yerinde beklediği öğrenildi.
SAĞLIK EKİBİ MÜDAHALE ETTİ
Kazada yaralandığı görülen motosikletli polise, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yanı sıra milli takımın sağlık ekibi de müdahalede bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.