Türkgün | Spor | Bakan Şimşek’ten Batman Petrolspor’a sürpriz kamp ziyareti

Bakan Şimşek’ten Batman Petrolspor’a sürpriz kamp ziyareti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren 1. Lig ekibi Batman Petrolspor’u kamp yaptığı otelde ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren 1. Lig ekibi Batman Petrolspor’u kamp yaptığı otelde ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

KAYNAK: DHA

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bolu’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 1’inci lig takımlarından Batman Petrolspor’u kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

1’inci Lig'in yeni takımlarından Batman Petrolspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da, Abant Gölü Milli Parkı yolu üzerinde bulunan bir otelde sürdürüyor. 

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, beraberindeki Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi ile birlikte Batman Petrolspor’u kamp yaptığı otelde ziyaret etti. Bakan Şimşek, teknik direktör Selçuk Şahin ve futbolcularla sohbet etti. Bakan Şimşek’e ziyaretin ardından üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye edildi. 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...