İtalya Serie A ekiplerinden Bologna Kulübünden yapılan açıklamada, Tedesco'nun görevine son verildiği ve 42 yaşındaki Palladino ile 30 Haziran 2029'a kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

PALLADİNO'NUN KARİYERİNDEKİ YENİ DURAK BOLOGNA
Teknik direktörlük kariyerine Monza'nın altyapısında başlayan Palladino, Eylül 2022'de kulübün A takımının başına geçti. İtalyan teknik adam, Monza'yı ilk sezonunda Serie A'da 11. sıraya taşıdı.
Bir sonraki sezonda da Monza'nın ligde kalmasını sağlayan Palladino, ardından Fiorentina'nın başına geçti. Fiorentina ile UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale yükselen İtalyan teknik adam, Serie A'yı 65 puanla 6. sırada tamamlayarak takımına bir kez daha Avrupa kupalarında mücadele etme hakkı kazandırdı.
Geçtiğimiz sezon kasım ayında Atalanta'nın başına geçen Palladino, takımını UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna taşıdı. Atalanta, organizasyonda ilk aşamayı ve play-off turunu geçerken, son 16 turunda Bayern Münih'e elendi. Palladino yönetimindeki Atalanta, Serie A'yı 7. sırada tamamlayarak Konferans Ligi'ne katılma hakkı elde etti.
İLK ANTRENMANINA BUGÜN ÇIKACAK
Bologna, Palladino'nun bugün saat 16.00'da takımın başındaki ilk antrenmanını gerçekleştireceğini duyurdu.
İtalyan teknik adam, yarın TSİ 18.30'da Bologna'nın Niccolo Galli Teknik Merkezi'nde düzenlenecek basın toplantısıyla resmi olarak basının karşısına çıkacak.
Öte yandan Domenico Tedesco, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'deki görevinden sezonun bitimine 3 maç kala ayrılmıştı.