Türkgün | Spor | Fenerbahçe’de transfer yasağı için kritik tarih belli oldu!

Fenerbahçe’de transfer yasağı için kritik tarih belli oldu!

Fenerbahçe Kulübü, FIFA tarafından uygulanan 3 dönemlik transfer yasağıyla ilgili açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulüp, yasağın geçici olduğunu duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, FIFA tarafından uygulanan 3 dönemlik transfer yasağıyla ilgili açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulüp, yasağın geçici olduğunu duyurdu.

KAYNAK: AA

Fenerbahçe Kulübü, FIFA tarafından verilen 3 dönemlik transfer yasağına ilişkin açıklamada bulundu. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, yasağın kaldırılmasına ilişkin sürecin devam ettiği bildirildi.

Fenerbahçe transfer yasağı hakkında açıklama yaptı

Fenerbahçe'nin internet sitesinde yayımlanan açıklamada, kulübe uygulanan üç dönemlik transfer yasağının geçici olduğu belirtildi.

Açıklamada yasağın, 2024-2025 sezonunda takıma katılan Youssef En Nesyri'nin bonservis ücretiyle ilgili olduğu ifade edildi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüze uygulanan üç dönemlik transfer yasağı geçici olup, 2024-2025 sezonunda takımımıza katılan Youssef En Nesyri'nin bonservis ücretiyle ilgilidir. Futbolcunun bonservis ücretine ilişkin olarak 30 Nisan 2026 tarihli transfer taksidin ödenmemesi nedeniyle ilgili kulüp FIFA nezdinde girişimde bulunmuş, yönetimimiz de göreve başladıktan sonra geciken taksidi ödemiştir. İlgili kulübün FIFA nezdinde açtığı davada bir sonraki taksidin de ödenmesi talep edilmiş, tarafımızca ödeme için FIFA kararı beklenmiştir. Kulübümüz FIFA kararı ile hükmedilen ödemeyi ilk mesai günü (28 Eylül Pazartesi) gerçekleştirecek ve FIFA nezdindeki bürokratik işlemlerin tamamlanmasının ardından transfer yasağı kaldırılacaktır.”

Ödeme 28 Eylül’de yapılacak

Fenerbahçe, FIFA kararıyla hükmedilen ödemenin 28 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirileceğini açıkladı.

Kulüp, ödemenin ardından FIFA nezdindeki bürokratik işlemlerin tamamlanmasıyla transfer yasağının kaldırılacağını bildirdi.

Mali tablo kongrede paylaşılacak

Sarı-lacivertli kulüp ayrıca geçmiş döneme ilişkin tüm mali tablo ve yükümlülüklerin, yarın gerçekleştirilecek olağan genel kurulda kongre üyeleri ve kamuoyuyla paylaşılacağını duyurdu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...