Galatasaray, CEV Challenge Kupası yarı finalinde İtalya’nın güçlü ekiplerinden Chieri'76 ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekip, sahasında kazanarak 18 Şubat’ta İtalya’da oynanacak rövanş öncesinde avantaj elde etmeyi hedefliyor.
Galatasaray, Olympiakos'u Geçerek Yarı Finale Geldi
Galatasaray Daikin, çeyrek finalde Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşmıştı. Deplasmandaki ilk maçı 3-0 kazanan sarı-kırmızılılar, sahasında 3-2 galip gelerek adını yarı finale yazdırdı.
Chieri'76 Benfica’yı Eleyerek Geldi
İtalyan ekibi Chieri'76, çeyrek finalde Portekiz temsilcisi Benfica ile karşılaştı. Rakibini 3-1 ve 3-0’lık skorlarla geçen Chieri'76, yarı final biletini aldı.
Final İçin Rakip Bekleniyor
Bu eşleşmenin galibi, diğer yarı finalde mücadele eden SC Potsdam ile Roma Volley eşleşmesinin kazananıyla finalde karşı karşıya gelecek.