Türkgün | Spor | Galatasaray'da Mbaye Diagne gelişmesi! Artık yok, sözleşmesi feshedildi

Galatasaray'da Mbaye Diagne gelişmesi! Artık yok, sözleşmesi feshedildi

Galatasaray, sakatlığı sebebiyle en az 1 ay daha sahalardan uzak kalacak Mbaye Diagne sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Galatasaray, sakatlığı sebebiyle en az 1 ay daha sahalardan uzak kalacak Mbaye Diagne sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Galatasaray, Mbaye Diagne'nin sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi. Mbaye Diagne, "Gervinho modeli"ni kabul etti. 

Sarı-kırmızılı kulüp, yabancı kontenjanını açmak için Diagne'nin sözleşmesini sezon sonuna kadar fesih ederek 1 yabancı oyuncu kontenjanını kullanmak istiyor. Galatasaray, özellikle transfer gündeminde olan Robson Reis'i transferini bitirmek isteyor. Transferler olmadığı takdirde Omar'ın lisansının çıkarılması gündemde olacak.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...