Türkgün | Spor | Hatayspor, Samsunspor karşılaşması için antrenmanlara başladı.

Hatayspor, Samsunspor karşılaşması için antrenmanlara başladı.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Atakaş Hatayspor ile Reeder Samsunspor arasında oynanacak maç öncesi hazırlıklar hız kazandı.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Atakaş Hatayspor ile Reeder Samsunspor arasında oynanacak maç öncesi hazırlıklar hız kazandı.

KAYNAK: AA

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında 7 Şubat Cuma günü deplasmanda Reeder Samsunspor ile karşılaşacak. Kulübün yaptığı açıklamaya göre Hatay ekibi, maçın hazırlıklarına Erdemli Atış Poligonu'ndaki sahada teknik direktör Murat Şahin yönetiminde başladı.

Antrenmanda Taktik ve Dar Alan Çalışması Yapıldı

Atakaş Hatayspor'un antrenmanında futbolcular, taktik çalışmalarının yanı sıra dar alan çalışmaları da gerçekleştirdi. Teknik ekip yönetimindeki idman, basına kapalı olarak 1 saat 45 dakika sürdü.

Hazırlıklar Yarın da Devam Edecek

Hatayspor, Reeder Samsunspor maçı hazırlıklarına yarın da devam edecek. Takım, önemli maç öncesi eksiksiz bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...