23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor Jorge Jesus'tan kritik maç öncesi Arda Güler ile özel görüşme

Jorge Jesus'tan kritik maç öncesi Arda Güler ile özel görüşme

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, İstanbulspor maçı öncesi genç yıldız Arda Güler ile görüştü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Jorge Jesus'tan kritik maç öncesi Arda Güler ile özel görüşme

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe evinde İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Son dakika golleriyle şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren Kanarya mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkıyor.

ÖZEL GÖRÜŞTÜ

Sarı lacivertlilerde Jorge Jesus kritik maç öncesi kadrosunu netleştiriyor. Sözleşmesiyle gündeme gelen Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Arda Güler ve Alioski hakkında kararını verdi. Kanarya'da son 2 maça 11'de başlayan Arda Güler oyun aklı ve isteğiyle teknik direktör Jorge Jesus'un gözüne girdi. Sahada kaldığı sürede etkili performans gösteren 18 yaşındaki futbolcu, İstanbulspor'a karşı da 11'de olacak.

Sabah'taki habere göre Portekizli çalıştırıcı, oyuncusuyla da baş başa görüşerek "Kalitene güveniyorum. Genç yaşına rağmen sorumluluk almaktan hiç kaçmıyorsun" dedi.

SOL BEK ALIOSKI'NİN

Oosterwolde'nin kötü oyunu sonrasında Makedon futbolcunun yeri garantilendi. Kanarya'da teknik direktör Jorge Jesus, Başakşehir deplasmanında Jayden Oosterwolde'ye şans tanımıştı. Ancak Hollandalı futbolcu çok kötü oynayınca devrede yerini Ezgjan Alioski'ye bırakmıştı. Teknik direktör Jorge Jesus ligin kalan bölümünde bu bölgede risk almayacak ve Alioski ile yoluna devam edecek.

Sakat veya cezalı duruma düşmesi halinde ise Ferdi Kadıoğlu bu pozisyona kaydırılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mustafa Varank: Kimlik siyaseti eski Türkiye’de kaldı

Mustafa Varank: Kimlik siyaseti eski Türkiye’de kaldı