Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında sahasında TÜMOSAN Konyaspor’a 2-1 yenilen Kocaelispor’un teknik direktörü Selçuk İnan, "Biz, bize ekstradan bir karar verilsin, olmayan pozisyon bizim lehimize verilsin diye bir şey istemiyoruz ama bu kadar da aleyhte kararların olması artık düşündürücü." dedi. Karşılaşma sonrası açıklama yaparak "Hocam vallahi bu penaltı değil" sözleri nedeniyle kırmızı kart gördüğünü söyledi.
‘’HAKEMİ SEVMİYORUM''
Hakemi sevmediğini, hakemin de onu sevmediği söyleyen İnan, hakem Cihan Aydın’ın Kocaelispor maçlarına verilmemesini talep etti. "Bu kadar ters bir hakem, bu kadar benden nefret eden bir hakem olduğunu düşünüyorum. İçimden geçenleri söylüyorum. O yüzden ben de onu sevmiyorum." diye konuştu.
Aynı zamanda hakkımı arıyorum diyerek "Oyuncularım emek veriyor. Her gün çalışıyorum ben. Sabahtan akşama kadar bütün gecemi gündüzümü ben bu takım için veriyorum. Çok emek sarf ediyorum. Hayallerim var. Bu takımla, Kocaelispor'la ilgili kazanmak istediklerim var ama siz istediğinizi istediğiniz şekilde eğer yönlendirirseniz o zaman benim verdiğim emek boşa gidiyor. Ben de bunu asla ve asla kabul etmem. Kimseye de izin vermem. Buna izin vermeyeceğimi söylemek için buradayım." dedi