Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa finalinde yarın Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Galatasaray ile oynayacağı dev maç öncesi hazırlıklarını son antrenmanla tamamladı.

Sahada ve Salonda Yoğun Çalışma
Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde gerçekleşen antrenman, salonda core çalışmalarıyla başladı. Ardından sahaya geçen futbolcular; ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle performanslarını artırdı.

Taktik ve Bireysel Programlar
Isınma çalışmalarının ardından pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, taktiksel uygulamalar ve bireysel programlarla sona erdi. Takım, maç saatini beklemeye geçti.
Yeni transfer Fransız futbolcu Matteo Guendouzi de ilk idmanına çıkarak takımla uyum sürecine başladı. Sarı-lacivertliler, final öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı ve sahadaki yerini almak için sabırsızlanıyor.