Haftanın 2. Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı. Çekiliş sevenler ilgiyle Süper Loto sonuçlarını araştırıyor. Süper Loto çekilişi canlı olarak Milli Piyango tarafından gerçekleştiriliyor. Süper Loto'da bugün büyük ikramiye olan 112.307.956 TL sahibini arıyordu. İşte Süper Loto 13 Ocak çekiliş sonuçları ve Süper Loto bilet kazandıran numaralar sorgulama ekranı...

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

SÜPER LOTO 13 OCAK SONUÇLARI BELLİ OLDU

Süper Loto çekilişi bugün saat 21:30’da millipiyango.com ve Milli Piyango TV Youtube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleştirildi. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin ardından kazandıran numaralar: 3-7-9-17-40-47 olarak açıklandı.

11 OCAK 2022 SÜPER LOTO SONUÇLARI

Çekiliş no: 5 11/01/2022 - 21:30

 9 12 16 17 35 59

SÜPER LOTO OYNAMANIN KURALLARI NELER?

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto’da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda Ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto’da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

SÜPER LOTO'DA NE KADAR KAZANABİLİRSİN?

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Süper Loto haftada 3 gün: Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 60 numara içinden 6 numara çekilir.
Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan minimum 2, maksimum 6 tane bilirsen kazanan sen olursun! 6 bilen Süper Loto büyük ikramiyesini kazanır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

 

Editör: Haber Merkezi