Haftanın ilk Süper Loto çekiliş 19 Ekim Salı günü Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirildi. Salı, Perşembe ve Pazar günleri Süper Loto çekilişi canlı olarak düzenleniyor. Bu haftaki ilk çekilişin ardından çekiliş severler sonuçları merak ediyorlar. Süper Loto'da 6 bilenin bu hafta çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. 

19 EKİM SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI BELLİ OLDU!

Haftanın ilk Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da gerçekleştirildi ve sonuçlar bellli oldu. Açıklanan sonuçlara göre bu hafta da 6 bilen çıkmadı ve 46.999.565,10 TL büyük ikramiye devretti. Süper Loto sonuç sorgulama ekranı aşağıdadır...

19 EKİM SÜPER LOTO SONUCU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

19 Ekim 2021 Süper Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -16-19-26-31-35-36- oldu.

süper loto

Bir önceki çekiliş olan 17 Ekim Süper Loto çekilişinde şu sonuç çıkmıştı: 9 - 37 - 42 - 43 - 56 - 57

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR, KURALLARI NELER?

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto’da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor.

süper lotoOyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto’da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Süper Loto çekilişinde arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Editör: Haber Merkezi