Süper Loto'da büyük ikramiye 72 milyon 306 bin TL'yi buldu. Bu sebeple Süper Loto 23 Kasım sonuçları yoğun olarak araştırılıyor. Milli Piyango tarafından 21:30'da Süper Loto çekilişi canlı olarak gerçekleştirilecek. Haftanın ilk Süper Loto çekilişi 23 Kasım sonuç sayfası haberimizde yerini aldı. Peki Süper Loto sonuçları açıklandı mı, kaçta açıklanacak? 

SÜPER LOTO 23 KASIM SONUÇ SAYFASI

SÜPER LOTO 23 KASIM SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Süper Loto'da haftanın ilk çekilişi bugün saat 21:30’da Milli Piyango tarafından canlı olarak çekildi. 

SÜPER LOTO SONUÇLARI BELLİ OLDU!

Bu akşamın kazandıran şanslı numaraları 7-14-27-39-46-58 oldu.  

Süper Loto

21 KASIM SÜPER LOTO SONUÇLARI 2021: 09 - 28 - 30 - 33 - 44 - 46

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur.

İşaretleme yapmayı istemeyenler kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretleyebilir, terminal böylelikle rastgele 6 numara seçer. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturulabilir. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Tercihe göre arkadaşlarla Ortak Bilet satın alınabiliyor. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto oynamak için www.millipiyangonline.com, Milli Piyango uygulaması ya da en yakın satış noktasını kullanabilirsin. Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

Editör: Haber Merkezi