Süper Loto her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri açıklanıyor. Bu nedenle Süper Loto bugün tekrar gerçekleşiyor. Çekiliş severler Süper Loto 31 Ağustos sonuçlarını merakla bekliyor. Süper Loto bilet sorgulama ve Süper Loto çekilişi izle ekranı burada. 

SÜPER LOTO SONUÇLARI BİLET SORGULA

SÜPER LOTO ÖNCEKİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NEYDİ?

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Süper Loto'da 29 Ağustos sonuçları: 27 – 37 – 52 – 49 – 53 – 6

SÜPER LOTO CANLI İZLE

SÜPER LOTO OYUNU NASIL OYNANIR?

Süper Loto'da tek kolon ücreti 3 TL'dir.
Süper Loto'da işaretleme yapmayı istemeyenler kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretleyebilir, terminal böylelikle rastgele 6 numara seçer. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturulabilir. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.
Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur.
Süper Loto'da ayrıca tercihe göre arkadaşlarla Ortak Bilet satın alınabiliyor. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır. Süper Loto oynamak için www.millipiyangonline.com, Milli Piyango uygulaması ya da en yakın satış noktasını kullanabilirsin. Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

Editör: Haber Merkezi