Süper Loto'da 18 mayıs günü çekiliş heyecanı yaşanıyor. Millipiyangoonline'da Süper Loto sonuçları açıklanması bekleniyor. Canlı olarak çekilen Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye devretti mi sorusu ise gündemde. 16 Mayıs Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar; 1-3-4-5-28-58 oldu. İşte, Süper Loto çekiliş sonuçları...

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ HANGİ GÜNLER ÇEKİLİYOR?

Süper Loto haftanın 3 günü çekiliyor En çok tercih edilen şans oyunlarından olan Süper Loto, Salı, Perşembe, Pazar günleri saat 21.30'da gerçekleşebiliyor.

16 MAYIS SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

Süper Loto çekilişinin haftanın son günündeki çekilişi yapıldı. Çekilişler saat 21:30'da yapılıyor ve canlı olarak takip etmek isteyenler ise Milli Piyango TV Youtube kanalından çekilişi izleyebiliyor. Sonuçlara göre, 6 bilen çıkmadı ve ikramiye devretti.

 Süper loto sonuç

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto'da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor.

Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya "Sen Seç" ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto'da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Editör: Haber Merkezi