Süper Loto’nun kazanan numaraları belli oldu mu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 13 Nisan'da çekilecek Süper Loto için nefesler tutuldu. 11 Nisan'daki çekilişin ardından 6 bilen çıkmadı ve ikramiye devretti. İşte Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı...

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA

SÜPER LOTO SAAT KAÇTA ÇEKİLİYOR?

Süper Loto çekilişi bugün saat 21:30’da gerçekleşti. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri millipiyangoonline.com adresinde yapılıyor.

SÜPER LOTO 11 NİSAN SONUÇLARI

7 milyon 161 bin 894 TL. 11 Nisan 2021 Süper Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -19-31-38-40-53-60- oldu.

Çekiliş ardından 6 bilen çıkmadı ve ikramiye devretti.

SÜPER LOTO KURALLARI

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto’da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor.

Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto’da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Editör: Haber Merkezi