Adaların birleşmesinden sonra mavi ve kırmızı takım olarak ayrılan Survivor’da bu hafta yine bir dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Takımlardaki sayılar azaldıkça adrenalin ve gerilim artarken, çeyrek final öncesi son dokunulmazlık oyunu da hayati bir önem taşıdı. Elif’in yaşadığı sakatlık sonrasında 4’er kişilik takımlar halinde oynanan dokunulmazlık oyunundan kırmızı takım galibiyetle ayrıldı. İkinci eleme adayı olan isim Survivor 107. bölümde belli oldu…

SURVİVOR 2. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Adadan ayrılacak ismin belli olacağı dokunulmazlık oyununda galibiyet için adeta yemin eden yarışmacılar parkurda yerlerini aldılar. Artık her bir puanın çok daha büyük önem taşıdığı mücadelede mavi ve kırmızı takım skoru 7-7’ye kadar getirdi. Ancak oyunun son bölümlerinde başarılı atışlarıyla puanları toplayan kırmızı takım, dokunulmazlık oyununun sonunda skoru 10-8 yaptı ve dokunulmazlığı kazanmayı başardı.

Bu haftanın dokunulmazlık sembolü ise Berkan'a verildi.

BU HAFTA İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2020'de ilk eleme adayı Ardahan olmuş ve eleme potasında yerini almıştı. Bu hafta ikinci bir eleme adayının belli olması bekleniyordu. Ancak Acun Ilıcalı bir açıklama yaparak, Elif’in sakatlığı nedeniyle takımların eşit sayıda olmasından eleme adayı seçilmesine gerek olmadığını ve Ardahan'la beraber tüm takımın eleme adayı olduğu söyledi. 4 kişinin her hafta eleme potasında yer almasından dolayı böyle bir karar verildi. Böylece Survivor'da bir ilk yaşandı. 

ELİF'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Acun Ilıcalı dokunulmazlık mücadelesi sonrası konseyde Elif'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı Dr. Metin Kuş’un Elif’in raporlarını Türkiye'ye gönderdiğini ve değerlendirme sonucunda Elif'in Survivor'da kalmasına karar verildiğini ifade etti.

 

Editör: Haber Merkezi