Ekranları kasıp kavuran Survivor'da büyük final yaklaşıyor. Survivor'da şuan son olarak 7 yarışmacı kalmış durumda. Kırmızı takımda 4 kişi Mavi takımda ise 3 kişi kalmış durumda. Survivorda yarışmacılar bir bir elenirken akıllarda soru işaretleri var. Survivor ne zaman bitecek? Survivor finali ne zaman? merak edilen sorular arasında. 

SURVİVOR NE ZAMAN BİTECEK, FİNAL NE ZAMAN?

Survivor'da toplam yarışmacı sayısı 7ye düşerken eleme sistemi de merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıl yarışmanın finali 13-14 Temmuz tarihlerinde yapılmıştı. Her hafta bir yarışmacının elenmesinden dolayı, 4 hafta sonra yarışmanın bitmesi tahmin ediliyordu. Ancak Survivor'ın 2 yada 2,5 hafta sonra biteceği iddia edilmeye başladı.

Survivor 2021 ne zaman bitecek

SURVİVOR'DA 2. BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021'de dün akşam 2. bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarı final turunda Aleyna – İsmail, Berkay – Batuhan eşleşmesi ortaya çıktı. Bu turda Aleyna, İsmail'i 3-1, Berkay ise Batuhan'ı 3-2 yenerek finale yükseldi. Aleyna ve Berkay arasında geçen mücadeleyi 5-2 skorla kazanan Berkay oldu. Bu sonuçla birlikte; Berkay, Survivor'da dokunulmazlığı kazanan isim oldu.

SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU

Survivor Türkiye'de haftanın ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Ada konseyinde bireysel dokunulmazlığı kazanan Berkay, eleme adayı olarak Steven'ı söyledi. Böylece Steven, ikinci eleme adayı oldu.

SURVİVOR'DA SON OLARAK KİMLER KALDI? 

8 Haziran Salı gecesi Steven'ın elenmesi ile yarışmacı sayısı 7'ye indi. Bu isimler şunlar;

KIRMIZI TAKIM

İsmail,
Batuhan
Aleyna,
Berkay,

MAVİ TAKIM

Dora,
Ayşe,
Poyraz,

Editör: Haber Merkezi