Survivor 2020 All Star programı sevenler tarafından merakla bekleniyor. Her sene Ocak ayının sonunda başlayan Survivor yarışmasında detaylar belli olmaya başladı. TV 8'in sahibi olan Acun Ilıcalı, Survivor All Star ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Peki Survivor All Star ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu belli oldu mu kimler var? 

SURVİVOR 2022 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Survivor 2022 senesinde All Star konseptinde gerçekleşecek. Survivor 2022’nin ne zaman başlayacağına dair Acun Ilıcalı bir tarih açıklamadı. Survivor geçtiğimiz senelerde olduğu gibi ocak ayının sonunda ya da şubat ayının başında başlaması bekleniyor. 

SURViVOR ALL STAR KADROSU BELLİ OLDU MU?

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, AcunMedya Akademi'de öğrencilerle bir araya geldi. Program çıkışı basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ilıcalı, Survivor 2022 All Star kadrosunun belli olduğunu belirtirken, “Pazartesi ya da salı muhtemelen açıklayacağız, ben de heyecanla bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Survivor 2022

SURViVOR ALL STAR KADROSU İÇİN KONUŞULAN İSİMLER

Diğer yandan kulislerde de Survivor All Star yarışmacılarının kimler olacağına dair söylentiler devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda All Star’da yer alacağı kesinleşen ilk ismin Barış Murat Yağcı olduğu öğrenilmişti. Bununla birlikte Aleyna Kalaycıoğlu ve Merve Aydın’ın kadroda yer alacağı da konuşuluyor…

 

Editör: Haber Merkezi