Survivor All Star 2022 hakkında çok çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Survivor All Star 2022 programı başlamadan önce Acun Ilıcalı çok çarpıcı detaylara ve isimlere yer verdi. Ayrıca Survivor All Star 2022 ilk yarışamcısı da belli oldu. Programı yakından takip edenler Survivor All Star 2022 kadrosunda kimler var merak ediyor. İlk yarışmacı Barış Murat Yağcı 2020 yılında da Survivor'da yarışmış ve finale kadar yükselmeyi başarmıştı. 

SURVİVOR 2022 YARIŞMACILARI KİMLER?

Survivor All Star 2022 yarışmasında kimlerin olacağı merakla bekleniyor. Her sene düzenenen Survivor yarışmasında birçok ünlü isim yarışmıştı. Bu seneki Survivor All Star'ın ilk yarışmacısı Barış Murat Yağcı oldu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Murat Yağcı, "Survivor All Star 2022'ye katılacağım için mutluyum, bu sefer daha farklı olacak. O sebeple çok heyecanlıyım" dedi. Böylece Survivor All Star 2022 ilk yarışmacısı belli oldu. 

Survivor All Star

MURAT YAĞCI SURVİVOR'DA FİNALE KALMIŞTI

Survivor 2020'de yarışacan Barış Murat Yağcı, Cemal Can Canseven ile finale kalmış, yarışmadan ikincilikle ayrılmıştı.

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Barış Murat Yağcı 1991 yılında İzmir'de doğmuştur. Barış Murat Yağcı Birce Akalay'ın kuzenidir. Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kaldı ve bir dönem modellik yaptı. 

Best Model of Turkey adlı yarışmaya katılıp 'Best Fotomodel' seçildikten sonra yapımcılar tarafından keşfedilmiştir. İlk oyunculuk deneyimini, 2014 yılında yayımlanmış olan Kocamın Ailesi adlı dizide Akın karakterini canlandırarak yaşadı.

2014 yılında yayımlanan Figüran adlı sinema filminde Pelin Şafak'ın arkadaşı olarak rol aldı. 2015 yılında yayımlanan Kiralık Aşk adlı dizide Eymen karakterini, 2017 yılında yayımlanan Şevkat Yerimdar adlı dizide ise Bora karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayımlanan Sosyetik Gelin adlı televizyon filminde Demir karakterini canlandırdı.

2020 yılında Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Survivor 2020 yarışmasına katıldı. Survivor'da yıldızı parlayan Barış Murat Yağcı yarışmayı ikinci olarak bitirdi.

SURVİVOR 2022 KADROSUNDA KİMLER VAR?

Survivor Panaroma programına konuk olan Acun Ilıcalı'nın açıkladığı Survivor 2022 All Star'da olabilecek isimler şu şekilde:

Sude, Anıl Berk, Evrim, Ogeday, Sercan, Berkan, Seda, Elif.

SURVİVOR ALL STAR 2022 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor programları her sene Ocak ayı içerisinde başlamaktadır. Bu sebeple Survivor All Star 2022'nin de Ocak ayında başlaması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi