Survivor dokunulmazlık oyunu hem heyecan hem de gerilim dolu anlara sahne oldu. Her an büyük çekişme yaşanan gecede dokunulmazlık sembolü yapılan bayrak yarışı ile sahibi buldu. Survivor 29 Mart eleme adayı kim oldu? Bu hafta dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Ayrıntılar haberimizde…

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020 ünlüler gönüllüler formatının yayınlanan son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. En iyi atışı yapmaya çalışan takımlar, haftanın 2. Dokunulmazlık oyununu kazanmak için ter döktü. İki oyunda birer defa galibiyet yaşanması üzerine, dokunulmazlık için bayrak yarışı yapıldı. Son yarışı kazanan takım ünlüler oldu ve dokunulmazlık sembolünü adalarına götürdü.

SURVİVOR 29 MART ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler, adalarından gönderecekleri ismin belirleneceği ada konseyinde gerilim dolu anlar yaşadılar. Takım içinde yapılan oylama ile en fazla oyu alarak eleme adayı olan isim Yunus Emre oldu. Diğer eleme adayları ise Salı gecesi gerçekleşecek ada konseyinde belli olacak.

Ada konseyinde ismi çıkarak eleme adayı olan Yunus Emre, konsey sonrasında duygularını dile getirdi. Kimseyi kırılıp darılmadığını söyleyen Yunus Emre, değişik bir konsey olacağını dile getirdi. Yunus Emre, SMS birincisinin ismini söylese, adadan gitse, bile ona karşı da saygısızlık yapmadan adadan gideceğini söyledi.

Survivor son bölümde oyundan önce tartışma yaşayan Sercan ve Barış, 2. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Ünlüler 6-5 önde iken Barış ve Sercan parkurda karşı karşıya gelirken, isabetli atışları sayesinde Barış, oyunu kazanarak skorun eşitlenmesini sağladı. Oyunun bitiminde Sercan, sinirlenerek Barış’a küfür ederek tehdit savurdu.
 
Ada konseyinde oylamanın ardından Acun Ilıcalı, Sercan Yıldırım’ı Barış’a küfretmesi nedeniyle uyarıda bulundu.



 

Editör: Haber Merkezi